Money Maker (13-17 år)

MONEY MAKER er for dig mellem 13 og 17 år. Du får en samlet pakke med alt, hvad du har brug for: MasterCard debit, Net- og Mobilbank.
Høj rente - make your money

Som MONEY MAKER kunde får du en ekstra høj rente på de penge, du har stående på din konto. Du kan altid sætte penge ind og hæve dem igen, når det passer dig. 

Giv din konto et navn
Du kan selv bestemme, hvad du vil kalde din konto, f.eks. Mortens Money eller Lises Lommepenge.
Du får dit eget MasterCard Debit
Som MONEY MAKER kunde får du et MasterCard Debit med pinkode, som du kan bruge til det hele.
MasterCard debit er et internationalt betalingskort, som du kan bruge til køb i over 29 millioner forretninger i Danmark og udlandet. Derudover kan du bruge kortet til at betale på internettet og til at hæve kontanter i pengeautomater i både Danmark og udlandet. Kortet har saldokontrol, og det vil sige, at du ikke kan hæve flere penge, end der er på kontoen. Beløbet bliver trukket på din konto med det samme. 

Hold øje med din konto via mobilen
Med vores Mobilbank App til iPhone og Android kan du altid holde øje med, hvor mange penge der står på din konto. Du kan også bestille en sms, som fortæller, hvor og hvornår du sidst har hævet, og hvor mange penge der står på din konto.*

Netbank fra du er 15 år
Som MONEY MAKER kunde, kan du fra 15 års alderen gå i sparekassen, når det passer dig, direkte fra computeren. Du kan blandt andet se, om der er gået penge ind på din konto, overføre penge og betale regninger.*

Vi gir´ lyd til din evt. konfirmation og når du fylder 15 år.
Har du lyst til at snakke med os om dine muligheder som MONEY MAKER kunder, er du ALTID velkommen til at kontakte os via telefon og e-mail eller ved at booke et møde med os.

* Net-, Mobil- og SMS-bank er forbeholdt kunder, der er fyldt 15 år.