MobilePay

Mobilbetaling
Flere og flere forretninger vælger at smelte MobilePay sammen med deres kasseapparat. Der er tale om den mest avancerede MobilePay-løsning for fysiske forretninger indtil nu.
Når du møder den, skal du hverken tænke på pung, kort eller kontanter. Du skal heller ikke selv taste beløb ind i din MobilePay app eller vælge modtager. Det sker automatisk, når du har slået Bluetooth eller NFC til i din mobil.
Du skal bare finde din smartphone frem og betale lynhurtigt - så kig efter MobilePay-logoet ved kassen.

MobilePay kan også bruges som betalingsløsning i forretningers apps. Det gør det nemt for dig at betale hurtigt. Du kan betale uden at taste dine kortoplysninger, når du handler i en app, der bruger MobilePay som betalingsløsning. Så slipper du for at taste kortnummer, udløbsdato og sikkerhedskode. Samtidig kan du betale via det device, du allerede holder i hånden - din smartphone.​​

Overførsel
MobilePay gør hverdagen nemmere for mere end 3 millioner danskere, når vi overfører penge til hinanden.
Det går nemlig langt hurtigere, når vi overfører med MobilePay end når vi overfører via kontonummer i netbank eller mobilbank. Samtidig er det mere bekvemt end kontanter, der har det med at slippe op.
Med MobilePay behøver du kun at kende telefonnummeret på de personer, du vil sende penge til.

Udover at du kan sende og modtage penge med MobilePay, så kan du også bruge appen til at huske andre på, når de skylder dig penge. Du sender dem blot en anmodning via MobilePay.

MobilePay Box
MobilePay Box gør det nemt at have en fælleskasse - om det er klassekassen, kagekassen eller biografturs-kassen. Alle med MobilePay kan nemt indbetale til en Box, og det smarte er, at indbetalingerne ikke bliver blandet sammen med kassemesterens privatøkonomi. Det er altså blevet nemt at tage ansvar med MobilePay Box. Så det er bare om at melde dig som kassemester. Læs mere på MobilePay.dk/privat/mobilepay-box

Kom i gang med MobilePay
Vil du gerne i gang med at bruge MobilePay, så hent appen i App Store eller Google Play, og tilmeld dig via den.
Du kan finde mere information på MobilePay.dk, hvor også du har mulighed for at kontakte MobilePay support.