Nethandel med VISA og MasterCard

Fra 30. oktober 2013 skal du bruge en kode, som du modtager på SMS for at gennemføre en handel i en netbutik, når du bruger et internationalt betalingskort i en netforretning, der anvender Verified by Visa /MasterCard Secure Code. Hvis du ikke har tilmeldt dig på forhånd , vil du blive bedt om at tilmelde dig i forbindelse med selve nethandlen. Det vil sige, at du knytter dit mobilnummer til dit betalingskort.
Når du, efter endt tilmelding, modtager en kode via SMS på din mobiltelefon, skal du taste koden ind på det skærmbillede, som kommer frem i forbindelse med dit varekøb.

Du skal tilmelde dig den nye løsning
Du skal selv tilmelde dig den nye sikkerhedsløsning for at kunne handle i de netbutikker, der anvender Verified by Visa / MasterCard Secure Code efter 30. oktober 2013.
Ved tilmeldingen knytter du dit mobiltelefonnummer til det internationale betalingskort, som du ønsker at bruge til at handle med på nettet.

Der er to måder at tilmelde sig på:

Tilmelding kræver, at du har en mobiltelefon og et internationalt betalingskort. For at sikre dig mest muligt skal du også bruge NemID i forbindelse med tilmeldingen. Nets bruger dit mobiltelefonnummer til at sende dig en SMS med engangskoden, du skal bruge, for at gennemføre en handel på nettet.
Find kortholderregler her ...

.ver_visa_w

mc_securecode