My Wallet: Betalingskort på mobilen

My Wallet er en ny digital tegnebog, så du nu kan få dine betalingskort på mobilen og dermed bruge din mobiltelefon som dankort.

Den nye wallet er en app, der fungerer som en digital tegnebog. Den gør det nemt, hurtigt og sikkert at betale kontaktløst ved blot at holde mobilen hen til forretningernes betalingsterminaler.

Rigtig mange har i forvejen mobilen fremme, mens de står og venter i køen, så hvorfor ikke bare bruge den til at betale med også?

Til Android og iPhone
Med app’en på din iPhone eller Android telefon er det nu muligt at betale kontaktløst med både internationale kort og Dankort i den digitale tegnebog. Indtil videre er det muligt at lægge en kopi af dit Dankort på iPhone, hvor du med Android både kan lægge dit Mastercard og Dankort i app’en. Det forventes at Mastercard til iPhone kommer ultimo 2017.

App’en kan bruges til kontaktløs betaling med mobilen alle de steder, hvor man kan betale kontaktløst med de kort, der er tilknyttet app’en. Måden man betaler på med mobilen, er derfor meget lig den, som flere og flere danskere allerede har prøvet og vænnet sig til, når de betaler kontaktløst med deres fysiske kort.

Ved køb over 200 kroner skal du indtaste en pinkode på mobilen i stedet for at indtaste en kode på terminalen.

Hvad med sikkerheden?

Skulle der ske et misbrug, vil du være ligeså godt dækket, som når du benytter betalingskort.

Kan den nye wallet bruges på alle mobiltelefoner?

App’en findes til både Android og Iphone.

Hent My Wallet app’en fra Lokale Pengeinstitutter i Google Play til Android eller App Store til iPhone og læs hvordan du kommer godt i gang nedenfor. Undervejs skal du vælge Dronninglund Sparekasse som dit pengeinstitut.

Kom godt i gang

Inden du tager løsningen i brug skal du have følgende på plads:

  • NemID
  • smartphone med en NFC antenne
  • Android styresystemet Lollipop 5.0 eller nyere
  • iPhone version 4 S eller nyere

Første gang du tager My Wallet i brug, bliver du bedt om at:

  • læse og acceptere reglerne
  • vælge Droninglund Sparekasse som dit pengeinstitut
  • identificere dig med NemID
  • vælge de(t) betalingskort du ønsker at have i My Wallet som virtuelle betalingskort
  • vælge en kode til dine virtuelle betalingskort. Du kan altid ændre koden under indstillingerne i My Wallet. Koden må ikke være den samme som din eventuelle kode til din mobiltelefon eller udelukkende ens eller fortløbende tal eksempelvis 1111 eller 1234.