MasterCard

mastercard

Meget mere end et betalingsmiddel
De fleste danskere har et Visa/Dankort, og langt hen ad vejen dækker det behovet for et let og hurtigt betalingsmiddel. Både herhjemme og i udlandet, men i mange situationer kan det være nyttigt at have et supplement til Visa/Dankortet. Derfor lancerer Dronninglund Sparekasse sit eget kreditkort.

En god baghånd
Kreditkort har længe været almindelige i Danmark. Og nu melder de lokale pengeinstitutter sig også på banen som udstedere af kreditkort. Det sker i samarbejde med det internationale kreditkortselskab MasterCard. Og hvorfor så lancere et nyt kort? Med Dankortet har vi jo verdens bedste betalingskort. Og med Visadelen tilknyttet kan Dankortet også bruges i udlandet.

Det er alt sammen rigtigt, og det er heller ikke fordi, det nye kort på nogen måde skal træde i stedet for VISA/Dankortet. Et slags kort nr. to. Et kort, man kan have i baghånden til situationer, hvor der er brug for et kort, der kan lidt mere end Visa/ Dankortet.

Kort til kredit
For eksempel er der den fordel ved det nye kreditkort, at det automatisk giver kreditrettighed op til 42 dage.

Der følger således en naturlig ”arbejdsdeling” mellem de to typer kort. Visa/Dankortet er det rigtige til de mange mindre betalinger i ugens løb. Et MasterCard er godt at have i baghånden og kan bruges, når der skal betales for større køb.

Betal med MasterCard og spar penge
Læs mere om de aktuelle rabatter på: LPMasterCard.dk

Der er automatisk tilknyttet forskellige forsikringsdækninger på MasterCard. Afhængig af hvilken type kort, man vælger, udvides forsikringerne og forsikringsbeløbene. For et MasterCard Standard er kortholder dækket på private udlandsrejser op til 45 dage. Forsikringen dækker her forsinket bagage og flyforsinkelse med op til kr. 5.000 samt afbestillingsforsikring. Det er vigtigt at huske, at forudsætningen for dækning er, at rejsen er købt på kortet. Læs de aktuelle forsikringsbetingelser på: LPMasterCard.dk

Får du brug for forsikringen skal du udfylde skadesanmeldelsen herunder.

Skadeanmeldelse - MasterCard rejseforsikring

De forskellige typer MasterCard og det årlige gebyr fremgår at oversigten over serviceydelser.

Du kan sammenligne de forskellige korttyper her