Privat

Når du som privatkunde vælger pengeinstitut, vælger du samtidig din økonomiske partner i hverdagen. Denne partner skal selvfølgelig leve op til dine krav.

I Dronninglund Sparekasse har vi mange veluddannede rådgivere, som er klar til at påtage sig opgaven. Du får din egen personlige rådgiver, som du altid er velkommen til at kontakte på rådgiverens direkte nummer. Hos os bliver du ikke sat i bås, men sammen finder vi frem til, hvad dine behov og ønsker er, og ud fra det sammensætter vi en løsning, som passer specielt til dig.

Hele døgnet har du adgang til netbank, hvor du hurtigt kan få et overblik over dine konti og hvor du hurtigt og nemt kan klare ekspeditioner hjemmefra, når det passer dig.

Som kunde i Dronninglund Sparekasse får du din personlige rådgiver, som du altid er velkommen til at kontakte på rådgiverens direkte nummer.

I menuen til venstre på denne side kan du læse mere om et udvalg af sparekassens produkter, som henvender sig til dig som privatperson.

Vil du gerne kontaktes af Dronninglund Sparekasse med henblik på at få et konkurrencedygtigt, men uforpligtende tilbud på dine pengesager, så udfyld formularen

 

Bliv kontaktet af en rådgiver